Com a resultat de la llarga trajectòria del Comité Ciutadà AntiSIDA de la Comunitat Valenciana i atenent a les dades de les noves transmissions cada any de VIH, ens situem una vegada més front l'obligació de continuar treballant i parlar de prevenció des d'una nova prespectiva.

No només volem parlar de prevenció per disminuir la transmissió del virus, sinó també recollir els fruits dels avanços mèdics per construir un nou discurs respecte a la malaltia, lluny dels estereotips estigmatitzants que s'han associat socialment als portadors del VIH com si formaren part de col·lectius d'exclusió social.

Creiem que la imatge i la fotografia són una poderosa ferramenta per construir altra manera de pensar front al VIH, altra manera de posar-li paraules, altra manera de canviar el discurs.

Per tot açò, des del Comité Ciutadà AntiSIDA ens plantegem les següents preguntes: Qué necessite mirar per canviar el meu discurs? És la meua mirada una finestra al món? Generem pensament a través de la nostra mirada?